hemma i sverige

Nu har jag kommit "hem" igen, fast Turkiet känns mer som mitt hem, hehe.
Har redan ringt och pratat med askim för jag saknar redan .. :/
jaaoo. Det är kallt :(
Cihanbeyli var oxå kallt, vi tog in ett element i hans rum så vi slapp frysa så mkt. Och värsta regn och åskvädret var det i förr går.. herrugud. Trodde jag skulle bli träffad av blixten seriöst, har aldrig sätt något liknande. Och tydligen blev det översvämmning i Side och manavgat, hahah.
Har fått hem mina saker oxå, alla skor och allt. Men jag råkade shoppa lite mer nu och det fick inte plats, så askim får ta hit det senare då han kommer. Det var bland annat turkiska te glas, lite finare.
 
Som tur är har jag inte slösat upp alla mina pengar, har ca 1000 spänn att försörja mig på i nästan en månad. Får försöka vara snål och prioritera.
Usch, det är jobbigt att flyga. Så sjukt booring när man är ensam, fan 4 timmar och ingen mat eller dryck eller cigg...Inte äns musik hade jag. Ja typ halvsov hela vägen.
Men nu sitter jag i mitt rum och har just tagit på mig pyjamasen och ska typ krypa ner i sängen och försöka sova lite. Fast älsklingen tyckte att jag skulle ringa en till gång innan jag sover, för han saknar mig oxå. hmmmmm
Jag vill åka tillbaka :( Jag undrar hur länge det kommer dröjja innan han kan komma hit, han måste ju göra pass och allt. Ooooch hela den jobbiga processen med ansökningar och intervju och de,
 
aja. gonatt iaf