Torsdag - pain

Heej!
 
Igår kväll mådde jag inge vidare, hade nästan ingen aptit och ganska ont i magen å ryggen, som jag inte känt av förut riktigt.
Kunde inte sova nå bra heller på hela natten.. och fick sammandragningar.
Imorse mådde jag inte heller så bra.
Ethem väckte mig vid halv 8 och jag drack några klunkar kaffe av han, sen gick jag å drack vatten i köket.
Sen skulle jag gå till vardagsrummet och kände hur jag nästan fick hulkningar.. Det vred sig bara i magen. Hann inte till toan utan det bara sprutade rakt ut :/
Hade ju inte ätit nånting så det var bara vatten och magsyra.
Kändes som om jag var magsjuk.
Men sen fick jag i mig frukost och allt var som vanligt, mådde bra.
Dock har sammandragningarna fortsatt under dagen och varit ganska kraftiga.
 
Blir inte klokare av googel heller, försöker fortfarande ta reda på skillnaden mellan sammandragningar, förvärkar och förlossningsvärkar.
"sammandragningarna" som jag haft under dagen har varit som kraftig mens-smärta, samtidigt som magen blivit hård. Det trycker även väldigt mycket neråt, som att något vill ut. Efter nån minut mjuknar magen upp igen men mensvärken sitter kvar, länge. Nästan som att den finns där hela tiden (nu oxå), men inte lika stark, bara lite molande. Det känns mycket i insidan av låren.
Och såhär blev det inte riktigt förut när jag fick sammandragningar, så jag undrar om detta är förvärkar..?
Det står nämligen såååå mycket olika på internet.
 
Än så länge så har jag bara fått 5 eller 6 "värkar" idag, med ca 2 timmars mellanrum.
Och annars är det bara små sammandragningar jag har, där magen spänner sig hård som en fotboll och pyttelite molande mensvärk. (Dessa sammandragningar har jag ej räknat med, för det händer väldigt ofta under dagarna). Blev bara så misstänksam då jag fått ca 5 stycken riktigt ordentliga värkar idag.
Det kan ju vara en början på förlossningsarbetet.
Om jag har börjat få förvärkar nu så dröjjer det väl inte så länge innan de blir allt mer kraftiga och kommer alltmer ofta och till sist går över i vanliga förlossningsvärkar?
 
Så mycket frågor, sorry!
Jag är bara förväntansfull och vill att det ska hända något snart.
 
Nog om det^^^
Vi handlade massor av babykläder idag på Lidl, hahah! Såå söta<3
 
Missade typ förväxlingen nu ikväll eftersom Miray var så jobbig :( , men har just lagt henne så hon sover nu. Mannen kommer hem om nån timme så tänkte fixa ihop kvällsfika åt oss så kan vi titta på avsnittet tillsammans oxå ! Är fett sugen på kokt ägg och färsk fralla med ost å grönsaker! Å typ iskall mjölk.. Och te...
Haha, jaja! Gonatt bloggen, uppdaterar imorgon!<3