Lär känna mig!

Hej bloggen! 

Tänkte att det var dax för ett inlägg OM MIG, så ni "gamla" men oxå nya läsare får en bättre uppfattning om VEM jag egentligen är och så att ni kan förstå mig bättre. Jag heter Victoria, men kallas typ bara för Vikki, och jag är 26 år gammal och bor i lilla Umeå. *stolt norrlänning*

Jag är utbildad inom hotell & turism med inriktning turism, men har tyvärr aldrig jobbat inom det området. Däremot har jag jobbat både i klädbutik och klockbutik. 

Mitt största intresse är att resa! Det finns inget bättre än att upptäcka och utforska nya platser, kulturer, språk och ja, allt! 
Ända sedan barnsben har mina föräldrar tagit med mig och mina syskon på utlandsresor på somrarna och pga det så fastnade jag så småningom för ett speciellt land, Turkiet. 

Då jag var 14 år gammal så träffade jag min nuvarande man i Turkiet. 
Det var på en utlandsresa och vi klickade direkt. Men vi var väldigt unga då så det blev inget annat än en sommar romans just då, bortsett från att vi fortsatte att hålla kontakten lite grann. 
Hela 8 år senare, (då jag var 22), så tog vi upp kontakten ordentligt igen. 
Och det blev att jag flög ner och träffade honom, och då blomstrade samma känslor upp som innan. Vi klickade. 
Vi båda var i den "fasen" i livet då vi gärna ville binda oss med någon och lämna ungdoms livet bakom och typ bilda familj. 
Det blev bara så att jag började pendla fram och tillbaka (eftersom det var mycket svårare för honom att komma hit) och sen gifte vi oss väldigt snabbt och hastigt. 
Kanske inte helt igenomtänkt (men känslorna tog nog över) det kändes rätt. 
Och allting blev bra! 
Ungefär nio månader efter att vi gift oss så blev jag gravid. Då var hans ansökan om uppehållstillstånd redan i full gång och vi väntade på besked. Vi ansökte även om förtur pga de. 
Sen i början på november 2015 kom han äntligen hit och då bodde vi tillfälligt hos mina föräldrar. 
I slutet på november (bara några veckor senare) så bestämde sig våran dotter för att titta ut alldeles för tidigt. Hon föddes i vecka 28+6 men klarade sig fint. 

Min man har studerat SFI och jobbar nu sen över ett år tillbaka på en restaurang i centrum och jag har varit föräldraledig men oxå jobbat lite som butikskonsulent förra sommaren. Vi bor i radhus nu (en 4:a).
Födde vårat andra barn i slutet på oktober 2017, en fullgången pojke och han är idag 8 månader gammal medan tösen har blivit 2,5 år. 
I april detta år fick vi reda på graviditet nummer 3.
Kände sparkar och fosterrörelser och på ultraljudet fick vi veta att bebisen var 17 veckor gammal. 
Så nu väntar vi en till liten pojke i september detta år, vilket betyder att det kommer skilja ca 11 månader mellan grabbarna. 

Vi hade egentligen tänkt nöja oss med ett barn, men när vi fick reda på första sonen så ville vi behålla ändå eftersom det kändes rätt på nått sett. Men att sen skulle det vara bra! 

Men nu sitter jag här som sakt gravid igen i vecka 29 och undrar hur detta hände. 
Det var verkligen en överraskning som chockade oss båda, men han är verkligen varmt välkommen att bli en del av familjen. Synd bara att det blev så tätt, våran mini här hemma är ju så liten fortfarande! 

Är iaf fortfarande föräldraledig och kommer alltså att direkt hoppa in i en ny (ca ett års) föräldraledighet, vilket är mindre kul eftersom jag har sett fram emot att få komma ut i arbetslivet igen... 

Just nu lever jag som en hemmafru som tar hand om hushållet och barnen medans mannen jobbar jävel och drar in stålar. 
Men ser till att hinna med mina andra intressen oxå, som är shopping, god mat, smink, skönhet & hälsa,.. Girly stuff 😅😍

Har mycket tankar och funderingar kring denna graviditet och kommande förlossning så jag läser mycket om sånt och försöker förbereda mig. 

Tanken i framtiden är väl att vi ska flytta till större (gärna i samma stad) och även skaffa en "sommar lägenhet" i Turkiet när ekonomin tillåter detta. Jag vill gärna jobba med något jag tycker om och när barnen är lite större så kan vi börja resa runt igen 🙂

Other facts :

Favorit maten är tacos! 
Och jag älskar riktigt salt lakrits. Inte bara de, jag älskar typ salt, måste salta nästan allt jag äter extra mycket.. 
Mina fobier är spindlar, skalbaggar och andra äckliga småkryp. 
Tycker om katter mer än hundar. 
Haha! 
Vad har jag för stil? Oj, det vet jag faktiskt inte. Jag är bara unik, one of a kind. Gillar rockigt, sexigt och sött. En mix av det typ. 
Ser inte mig som en lugn å tråkig flerbarnsmamma iaf, känner mig ung och rolig! 

Vet inte riktigt mer vad jag kan skriva om mig själv som kan vara intressant för er.. 
MEN ni får kommentera i detta inlägg och ställa frågor som jag senare kan svara på. 

Bjuder på ett par härliga kvällsbilder på magen! #1 - kourtney

kul att få läsa infon om dig! =)
jag tror brorsorna kommer ha fördel av att va så nära varandra i ålder sen!

Svar: jo det kommer dom nog :) det blir säkert roligt för dem. Men dom kan ju oxå bli ett par jobbiga buspojkar, haha xD
sevgili