magen!

Tjaa, 

Tycker att gravidmagen verkligen har kommit till nu. Går inte att dölja längre. 
Är snart i vecka 32 och månad 8.
(enligt en av mina appar ska jag vara i månad 8 nu, men tror det blir om nån vecka iaf) 
Igår började jag känna av magen mer och att den börjar bli i vägen. 
Imorse kändes det helt uppsvällt, men nu förstår jag vad som har hänt... Den har vuxit rejält senaste dagarna och nu pressar den upp på bröstbenet och jag får svårare att andas. Ont i revbenen börjar nu.. Och att röra sig i huvud taget är as jobbigt. Går inte att sitta normalt, måste luta mig bakåt och "släppa fram magen"

Coolt att det kan bli såhär över ett dygn typ.
Aja. Nu kommer det kännas såhär resten av grav ungefär... 
Ethem, tur du har semester nu för jag orkar ingenting nu mer. Ska bara sitta/ligga och lata mig typ. 
Ah juste, extrem hunger är tillbaka och även rejäl halsbränna. Det hade blivit ett litet uppehåll med det, men nu skriker magen konstant efter mat... Och det hinner knappt gå två timmar mellan måltiderna, spelar ingen roll hur hur stor portion jag äter, det är som att den förbränns direkt och så är magen tom igen och skriker (asså det verkligen låter och ekar i hela huset typ) .


Såhär ska alltså babyn se ut nu ungefär. Han ska bara träna lungorna mer och öka sitt fett på kroppen. Föder jag nu så blir man nog inlagd ett tag, så jag hoppas han håller sig inne minst 5 veckor till iaf. (orkar inte bo på sjukhuset igen) 


Jämförelse.. 




Såhär ser magen ut idag ^^

Och såhär för två dagar sen.. 


Tycker absolut att den fått lite annan form, och jag undrar om han har vänt sig med huvudet ner nu. Försöker känna själv, barnmorskan visade mig hur men.. Jag är lite osäker. Har iaf möte på mvc i veckan så då får vi se hur han ligger. 
Sen har jag sista ultraljudet om en vecka för att titta på moderkakan. 
Hoppas verkligen den har flyttat sig! :)