...

Känner mig så ledsen och besviken och behövde gråta en skvätt. 
Jag är så rädd för kejsarsnitt! 

Hur som helst så berättade jag aldrig för er att jag hade haft akuta ihållande smärtor i magen under helgen, och att jag sen på måndags morgonen vaknade av massa sammandragningar. Jag ringde in till förlossningen och fick komma in på en koll. 
Allting stod rätt till, förutom att de såg en vätske samling (större än normalt) i moderkakan. Så jag fick en ny tid (idag) för vidare undersökning om vad det är. 
Och idag fick vi svaret på det, det hade blivit en liten blödning där. Men inte direkt allvarligt. Och eftersom jag har lågt sittande moderkaka så kan det bli fler blödningar allt eftersom livmodern växer, så jag har fått tabletter utskrivna för att förebygga detta. 

Och såklart passade hon på att kontrollera moderkakans nuvarande läge och det är fortfarande en "kant" ivägen, den sitter alltså fortfarande för lågt (7 veckor sedan vi kollade senast). Hon sa att det var mer säkert att det kommer bli kejsarsnitt, men det går inte att säga än säkert, utan vi ska titta iaf i vecka 32 (om ytterligare 7 veckor). 
Men jag har typ gett upp hoppet... Känner bara på mig att det blir så nu och jag är så jävla rädd och panikslagen. 

Ska även ha en tillväxtkontroll om två veckor. 
Barnet är normalstor, men på nedre gränsen. 
Så det behöver göra detta bara för att liksom. 
(det var samma med mirac och han växte ju på bra ändå). 

Ja. Ska läsa på om kejsarsnitt ytterligare och försöka se de positiva sakerna med det hela, istället för de negativa. 
Som att exempelvis; man slipper ju värkarna. Eller riskera att spricka där nere..