vecka 27!

Gokväll! 

Idag har jag klivit in i vecka 27¡
Och det är 97 dagar kvar. 

Lite jämnförelse:Ser ut som att magen var lite putigare med Mirac. 

Och förra graviditeten hade jag börjat få massa besvär vid det här laget, som ryggont (när man reser sig för snabbt), livmodern började trycka upp mot revbenen så de gjorde ont, svårt att ligga på mage, mer andfådd, orkade inte ha jeans på mig annat än kortare stunder (de satt även tight runt magen). 
Halsbrännan kom oxå häromkring och fortsatte tiden ut. 
Plus orkeslös osv, ändå jobbade jag till vecka 29 tror jag(?)

Men nu Har jag inge ont alls, har bara huggit till några gånger i ryggen (trodde då att nu kommer ryggontet som kommer sitta hela grav, men nej, de högg bara å försvann). 
Halsbränna har jag dock mycket av, de började tidigt. Och brösten har börjat klia och ömma. Men känner inte att magen är i vägen än. Trycket på revbenen har inte kommit. Jag ligger på mage och känner inte äns nånting därinne (brukar kännas som att ligga på en fotboll annars). 
Men fortare andfådd kan jag bli, och har varit jävligt trött senaste veckan och behövt en extra powernap på eftermiddan. Börjar känna mig orkeslös oxå, som att jag bara vill ligga i sängen och inte ta hand om disken. 
Kommer i mina vanliga kläder, men har märkt att de stramar lite runt låren och rumpan (inte så mycket i midjan/runt magen). 
Mina lår har även börjat "gå ihop", hade ju ett mellanrum där tidigare. Känns oxå som jag fått mer celluliter på baksidan av låren. 
Har ökat 5 kg. 
Jag hoppas att det är vattenansamlingar som satt sig på underkroppen, och att det rinner av efter förlossningen. 

Bild tagen idag:

Och ja... Jag har klippt av naglarna. De var inte speciellt hållbara, blev alldeles för tunna. Men nu vet jag det, de ska vara riktigt tjocka.

Och har ni lagt märke till mina byxor? 
Dessa jävla leopard mönstrade harems brallor som jag nu har använt alla graviditeter. Jag är fan less på dom, de ska i soptunnan i höst.! 

Just det, fick hem mina kjolar från nelly idag. Så fina, får se om jag använder någon på midsommar. 
Taggar även fredag då vi åker till campingen, wohoo semester äntligen! 😆