New in

(Reklamsamarbete med Madlady) 

Helluuu 

Nu är jag i vecka 23 på graviditeten och mår hyfsat bra. 
Under veckan som gått har jag börjat känna av graviditeten lite.. Om/när jag reser mig upp för hastigt och vrider överkroppen snabbt så är det som att underkroppen inte hänger med riktigt, och det hugger till, gör ont och jag måste sätta mig igen eller bara stanna upp en stund. Det är kring höfterna det hugger till. Detta betyder att jag måste börja röra mig långsammare och ta det lite lugnare, men det är svårt eftersom jag stressar mycket och glömmer ofta bort det, så mycket hugg blir det. 
Har även känt av mer hunger. Magen kurrar ofta, trots jag just ätit. (behöver ej äta mer, äter tillräckligt med kalorier) men skulle kunna minska portionerna lite och istället ta 1 eller 2 små mellanmål till. Alltså - äta många små portioner per dag, istället för 3 stora. Typ käka nåt varannan timme. 
Magen syns inte jätte mycket men börjar ändå likna en "gravidmage". Från början var det att det bara blev större, rundare och fluffigare (fetare). Nu syns "gravidputet" så en människa som ser min mage kan se att jag är gravid verkligen, inte bara lite tjock. 
Vikten är samma. 

Det var lite sammanfattning, får se vad som händer den här veckan. 

Iaf, har skrivit om Madlady tidigare, och att jag älskar deras kläder. 
Har precis fått hem min senaste beställning därifrån och jag är supernöjd och ville bara visa. 
(Har fått en speciell känsla för kamouflage mönstrat och är helt besatt) 😍
Så det blev ett par riktigt snygga "mjukisar" och en helt underbar crop top. 😃

(går ju alltid att försöka dölja magen i dessa brallor haha) 🤣

Byxorna hittar ni HÄR
Top HÄR (den finns i flera färger) 

Tror jag ska köpa några fler faktiskt. 😉