3

Hej! 

Först måste jag bara säga: med tre barn att ta hand om är det inte lätt att hitta egen tid, och absolut inte att hinna uppdatera bloggen. 

Idag var typ andra gången sen förlossningen som jag hann sminka mig lite.. (bara för att jag skulle iväg till tandläkaren). 

Det är verkligen full fart här och mycket hinns inte med. Det är omöjligt att hålla ordning i lägenheten nu när även mirac börjar dra fram mycket, och jag hinner inte springa och plocka och städa lika mycket eftersom lilla pojken oxå kräver en del tid och matning. (och så jobbar ju mannen typ hela tiden)... 
När barnen sover passar jag på att städa osv och ta hand om allt viktigt.. Sen behöver jag sova för jag har typ sömnbrist. Så det finns ingen tid till att sitta och chilla, titta i mobilen eller tvn mm. Min egen tid existerar inte just nu, men jag hoppas jag kan hitta tid genom att göra en del ändringar med rutiner här hemma och sånt så allt löser sig. 
Lilla pojken har inga rutiner alls och det stör mig mest, (alltså att när man minst anar det så behövs man plötsligt, eller han är hungrig eller nåt) 
Miray och mirac sover Iaf klockan 7 på kvällen så då är det bara tayar att umgås med och det är lugnt och skönt Iaf, men kan ändå inte riktigt påbörja någonting. 
(började måla tånaglarna efter matningen eftersom han brukar sova nån/några timmar i sträck då men oj så fel jag hade) 
Blev ju katastrof! 

Men om några månader så sover kanske tayar hela nätter oxå får vi hoppas. 

Jag har slutat med medicinerna och infektionerna är borta. Men jag har jätte ont i svanken, vet inte varför, kanske har överansträngt mig eller nått. Går inte att böja mig framåt och sånt. Har suttit i tre dygn nu... Så jobbigt! Får prova lite massage ikväll och se om det hjälper. 


*lite bilder från senaste veckan, 
Miray är inte lätt att fånga på bild när hon bara springer iväg jämt,