söndag


Hej! 

Jag har inte haft en speciellt bra vecka.. 

Blev tvär trött en kväll och började frysa lite lätt. Sen på natten började jag frysa ordentligt och det bara ökade. Skakade/huttrade helt okontrollerat och det kändes som jag skulle dö. Fick även plötsligt ont i ena bröstet. 
Sen började jag svettas och frysa om vartannat så förstod att det var feber. Men hade så mycket symptom samtidigt; extrem dunkande huvudvärk, yrsel & svimfärdig, frusen, ont överallt (alla leder & muskler), ont i svanken, skinkorna,.. Typ hela kroppen. Ingen aptit. 
Ringde in till BB och förklarade men hon jag pratade med tyckte bara att jag skulle ta alvedon typ för att lindra febern och sen avvakta några dagar. (hon sa även att det kunde vara mjölkstockning och att jag isåfall skulle massera bröstet där det gjorde ont).. 

Btw så kanske jag berättade för er att min moderkaka var trasig när den kom ut? Men dom hade tittat med ultraljud senare och sa att det såg fint ut och att inga rester fanns kvar... Och fem dagar efter fl kom en stor blodklump ut. 

Även det berättade jag för hon på BB, men fick som svar att det var normalt, koagulerat blod.
(har då fan aldrig fått nåt sånt efter nån annan förlossning)  🤨🤔

Helvetes dag, fattar inte att jag orkade mig igenom den, ensam med barnen. 
Så jävla sjuk och orkeslös. Ett glas vatten kändes som 80 kg! 
Dagen efter var likadan, orkade inte längre efter en till natt med okontrollerat skakande. Ringde igen och hon jag pratade med då tyckte absolut att jag skulle få bli undersökt. 

Vid 4 på em var jag där och då var oxå mitt bröst knallrött. Det tydde på mjölkstockning, de kunde även känna förhårdnaden. 
Dessutom visade blodprover på skyhög infektion, och mitt blodtryck var lågt och låg på gränsen. (här såg jag t.o.m dubbelt och allt snurrade runt omkring mig) 
Jag åt lite där och mådde något bättre. 
Hade berättat allt och visat bilden på "blodklumpen" och de tyckte att det verkade misstänkt, så ett nytt ultraljud gjordes och då såg de att det var helt fullt med rester och blod och "grejer" i min livmoder. 
Sen ville de lägga in mig med antibiotika direkt i blodet, men jag ville hellre hem till mina barn, 
Så fick med mig tabletter istället. 
Ska nu äta 2 olika antibiotika i en vecka mot både mjölkstockningen och infektion i livmodern. 
Fick även en sån där tablett under tungan som gör att livmodern drar ihop sig och spottar ut rester. 
Och igårkväll kom det ut världens typ köttbit av blod och rester, blev nästan rädd. 

Alltså hur kan så mycket missas att se? Jag fattar inte? 

Huvudsaken är att jag mår bättre och febern är borta. Ska ta det lugnt och vila nu, vänta på mer "blodklumpar" och sen tillbaka på sjukhuset för nya prover på onsdag..