Lately

Jag la aldrig upp nåt inlägg om midsommar va?
Fotar jätte mycket hela tiden också, men glömmer lägga upp för jag tänker, äsch, senare... Och så blir det aldrig typ för har inte tid. 
Fast tid har jag ju, prioriterar annat kanske. 
Det ska det bli ändring på!

Midsommar firade vi här hos oss, med mina föräldrar och bror. 
Grillade, åt ute, spelade kubb och spel, osv 😊
Hade önskat liite varmare väder, men bättre än regn iaf. 

Faktisk väldigt mysigt 😊Hade special beställd efes öl också 😉


Och ja, vi har köpt ett tält. Ethem tycker att vi ska tälta/campa i sommar. Vi får se 🤔


Har försökt sola på kvällskvisten efter jobbet, oxå fortsatt äta ute, jätte skönt. 
Denna superenkla pastarätt går så snabbt att röra ihop - kokt pasta som blandas med lite olivolja och tomatpuré. Perfekt picknick mat😊Råkade få syn på denna äckligt stora spindel då den gick över gatan. Trodde det var en krabba först innan jag kom närmare och insåg allvaret... Inte att leka med.
Nån annan än jag som får panik av spindlar? Hatar dom!!Tjejkväll i helgen hos oss, hade fett kul 😁😆
Inte haft så roligt på länge Asså, seriöst😆


Kvällsfika framför tvn, hehe. Brushetta med soltorkade tomater, ost, fetaost, aioli mm. Visst är det normalt att gå upp några kilon under sommaren? 😆 (vi tränar ju hela året i väntan på "sommar kroppen", sen när vi är där pausar vi lite och njuter av sommaren och all mat, för att sedan börja om igen) aah


Dagens: stekt pannbiff, som sedan fått puttra ihop med grädde, liiite kinesisk soja, lök & dragonkrydda. Lite salt såklart oxå. 
Serverat med kokt potatis & dill, och lite mer sallad/örter som är egenodlat!Blir nästan hungrig igen när jag ser alla mina matbilder 🙈

Vi har oxå blivit invaderad av myror, dom är i hela köket och det är fett äckligt. Så imorgon kommer det hit skadedjursbekämpare som ska få bort dem förhoppningsvis. 
Ska oxå till vårdcentralen imorgon, och dessutom har våran tvättmaskin gått sönder, så måste ringa om det. (den har varit trasig sen i fredags typ, så fatta hur mycket kläder och annat som ligger och väntar på tvättning nu, panik) 

Älsklingen har sin sista arbetsdag idag, sen semester. Vilken lyckost va? 😊 Men snart snart har jag det oxå.
See yaah🌸