Imorgon börjas det

Hej!
Måste bara uppdatera er lite angående senaste inlägget;
Ibland mår man bara inte så bra, behövde få ur mig det. Och ja, min mans lillebror gick bort väldigt plötsligt och dramatiskt, det är väldigt hemskt och jag har aldrig sett min man i sådant skick han var.. Det blev som en chock för mig, att se sådan stark sorg. Han har inte velat äta, prata, ta tag i saker så jag har fått göra det mesta och försöka hålla humöret uppe för barnens skull. Såklart måste han få ta sin tid att sörja på sitt sätt. 
Det värsta är över nu. Han var på väg att åka iväg, men det blev så mycket strul med biljetten, Covid-19 test och pengar så till slut gav han upp.
Får skjuta på det till bättre tider... 

Det har varit mycket annat dessutom samtidigt som detta hände, därför blev allt extra jobbigt. Har varit så stressad så jag knappt kunnat tänka. 
Men som sakt, det värsta är över och jag ser ljuset i tunneln igen 😊

Imorgon börjar jag på min utbildning till nagelterapeut. 
Håller på att förbereda mig, hehe. 
Packar en liten väska med munskydd, lunch och diverse andra saker. Vet liksom inte vad som behövs ta med??
Material för runt 8000kr skulle man få på plats.. Antar att det även är böcker/kurslitteratur mm. Behöver jag egen penna? Haha! Det var så länge sedan jag studerade/gick i skolan så minns knappt.
Men jag är jätte taggad och nervös, både glad och lite rädd. 
Rädd för att göra fel.. Jag är en sån som vill lyckas jämt på mitt första försök. Klarar knappt av kritik, men vet att jag måste kunna ta kritik ändå. 

Jaja, det kommer nog gå bra ändå. 

Har faktiskt lyckats få lite kunder oxå, det är nice 😊

Kommer uppdatera mer i veckan och berätta hur det går för mig!