Påsk

Hallå!

Länge sen sist jag skrev nu igen.. Bloggen har blivit lite bortglömd helt ärligt.

Hur som helst, det är påsk. Fint väder har vi. 
Åt lite påskmat osv igår, trevligt.

Är sjukskriven just nu... 
Höll på att "gå in i väggen", så har haft samtal med en psykolog. 
Livet blev så jobbigt med jobb, studier, starta eget, alla hushålls sysslor, 3 barn att ta hand om och 10000 andra saker.. (ethem är knappt hemma i huvud taget, har 2 heltidsjobb). 
Det känns bättre nu än de senaste veckorna iaf. Förhoppningsvis blir det ännu bättre. Med hjälp som jag får nu ska jag hitta tillbaka till en bra balans med allt, och mannen har redan fixat lite mer tid med oss och mindre med jobbet, men det måste nog ske mer förändring. 
Sånt här är svårt. 
Är tacksam över sjukskrivningen, vila är verkligen vad jag behöver. 

Och varför han jobbar så mycket är helt enkelt pågrundav att få in så mycket pengar som möjligt. Han har bara varit blind och typ inte lagt märke till att jag mår dåligt äns. Förstår han ändå, han vill och önskar att vi ska komma oss iväg till Turkiet i sommar.

Vi har tänkt bila ner genom Europa för första gången. Det känns både spännande och skrämmande på samma gång. Och det får mig att känna en massa press och stress redan nu. 
Men vi ska åka med några andra som också kör dit ner, så det blir lite mer säkert om nåt händer efter vägen. 
Hoppas allt går bra iaf och att resan blir den bästa ever. 

Nu idag har jag varit och lagt in fillers i läpparna för tredje gången under ett år. Så dom har byggts upp. Är självklart nöjd 😊 Även pannan har fått sig en våruppfräschning med botox. 
Det känns bra, blir lite gladare av det nu när jag är depp och har det tufft. 


Vet inte om jag vågar göra så mycket större läppar än dagens resultat.. Men jag tycker om looken att det ser fake ut, behöver inte se naturligt ut. Och älskar att det ger mer attityd till ansiktet 🙈


Jag vill verkligen komma igång igen med skönhetsbehandlingar. Lashlift, browlift, spraytan & naglar. Det är vad jag älskar att hålla på med. Och sociala medier. 
Men måste lista ut hur jag ska göra med det också. 
Har så mycket att ta tag i alltså... 

Just nu ska jag dock fokusera på middag! 
Har tänkt mig någon kyckling gryta med ris & sallad. 
Barnen har somnat i soffan, (vi har ju varit ute hela dagen typ) så fattar att de är trötta. Och mannen åkte nyss på jobbet. 
Ingen söndags stress iaf, eftersom alla är ledig imorgon för röd dag, så det är ju som att det vore lördag idag. 😊
Önskar mig en lugn och skön kväll med film. 

Har ni haft en bra påsk? 💐🐣