Tbt - 2014 & 2015

Usch, jag tycker jag var så ful förut.
Innan jag träffade Ethem 2014 så hade jag typ den där "gangsta" stilen på kläder, hela tiden för stora kläder. Tyckte det var as snyggt..
(Visst, tycker det fortfarande, men de passar inte mig nu).
Ethem fick mig att förändras, växa upp typ.
Vanliga kläder är också snyggt, men jag tyckte aldrig att jag passade i det. Hade svårt att hitta jeans och hatade tighta kläder som visade mina former. Och då var jag knubbig oxå, kanske var därför, ville typ dölja det.
Men som sakt, då jag blev tsm med Ethem så ville han direkt att jag skulle byta klädstil, han hjälpte mig och övertygade mig om att jag visst passade i jeans och thightare kläder, det var bara sexigt och kvinnligt att visa upp sig.
Jag fick ett vuxnare utseende oxå, iaf tycker ja de nu när jag tittar på gamla bilder.
Men jag hade mina komplex hela tiden...

Senare efter graviditeten tappade jag ju all övervikt, 15 kg bara föll av kroppen och gick upp i rök.
Sen dess (och även idag) har jag legat på samma vikt, varken ökat eller minskat. 53 kg, och för mig tycker jag det låter lite med tanke på att jag var närmare 70 en gång.
Jag tycker det är as roligt att shoppa kläder nu, allting passar, har ingen oro eller stress för att fara iväg å leta byxor mm.
Men fortfarande finns det komplex..
När ett komplex försvinner, dyker ett annat upp, det går liksom inte att bli av med. Som att det hela tiden måste finnas nånting som man vill förbättra med sig själv, för att ha ett mål att jobba mot.
Jag har komplex nu över att min mage är lite "sladdrig" efter graviditeten, vilket jag borde kunna fixa med lite träning, men jag hatar att träna! Ett annat är mitt hår, tycker det är så fult och hatar färgen. Men jag har tänkt klippa och färga snart, måste bara våga ta steget. (Tänk om det bara blir fulare liksom)?

Fattar ni mitt budskap till er? ;)

Ändå härliga minnen ^^

En sak ni kanske inte visste, jag älskar flygplan! Jag är så jävulskt flygrädd, men börjar någon prata om flygplan eller om jag ser ett på himlen blir jag helt crazy typ. Jag skulle lätt bli pilot om jag kunde.
Ser dokumentärer om flygplan hela tiden och kan inte tröttna på det. Älskar oxå flygplatser. En av mina aktiviteter är att bara åka upp till flygplatsen och sitta å titta i timmar på plan som lyfter och landar.
Konstigt va?
Men när man är där uppe ovanför molnen känns det ju magiskt på nå sätt, Hahaha.
Varför denna flygrädsla? Det går inte ihop juh.

På bilderna där uppe kan ni se några bilder från min och ethems första semestrar, i bl.a olympos, fethiye och kumluca.
Älskar stränderna !