Monday

Tjaaa.


Arbetsintervjun imorse gick ganska bra, får kanske svar i veckan.
Hatar när dom ställer frågan : varför ska vi anställa dig? Får typ järnsläpp nästan.. - ja, jag behöver ett jobb och ni behöver personal, win & win 👍🏼 eller??? 😆
Hahaha! Nä, men...^^

Lagade kyckling till middag och här kommer mitt recept på:
Fetaost & basilika fylld kyckling med ugnsrostade grönsaker och potatis.

2 pers = 2 kycklingbröst filéer 
1 bit vitost/fetaost
Eventuellt lite grädde
Salt, basilika, peppar

Olika grönsaker, t.ex
Potatis (eller fryst klyftpotatis)
Fryst broccoli & blomkål 
Lök (jag har 2 st. Charlotten lökar)
Vitlöksklyftor
Cocktail tomater
Gröna oliver
Olivolja, salt, pepparmix, gräslök eller persilja.

(Morot kan man oxå ha, dessutom använder jag frysta kryddor, basilika & gräslök).

Gör såhär:

Tina kycklingen (om den är fryst), och sen/annars: skär bort eventuella "senor" och sånt, snitta filéerna så de går att fylla, koka dem sedan i en kastrull med vatten tills de blivit vita och genomkokta.

Under tiden kan du skära grönsakerna i mindre bitar om det behövs.
Fyll en ugnsform med potatis, löken, broccoli & blomkål, ringla över massor av olivolja och salta, peppra.
Ställ in i ugnen på 225 grader i ca 10 - 15 minuter.
Ta sedan ut grönsakerna och blanda om.
Mosa/smula fetaosten i en skål, blanda i salt och hackad basilika. Bred röran i kycklingfiléerna och om det räcker, toppa dem med röran oxå. Lägg dem i formen med grönsakerna.
Släng i lite cocktailtomater och oliver. Salta eventuellt och ringla över olivolja. Jag hällde även över lite grädde över kycklingen å potatisen.
Krydda med persilja eller nåt annat.
Ställ in i ugnen igen på lägre värme, typ 175 - 200 grader och låt stå kanske 15 min.

Här serverades det med kall bearnaise sås och kinesisk soja. 😍

Jätte gott!!


Är så avis på mina föräldrar som är på semester i Barcelona nuuuu !! 😬🌴🌴🌴☀️☀️☀️