amning.

Helluu

Nu tror jag att amningen håller på att trappas ut.. Igen! 
Hade tänkt amma tills plutten blir runt 6 månader men känner att det misslyckats :(
Då jag fick mjölkstockning så var det ju lite "stop" för mjölken att komma ut, vilket ledde till att han ej blev mätt & nöjd, fick ge tillägg med ersättning därifrån ibland, efter vissa måltider. 
och när stoppet nu har försvunnit så blir han ändå inte nöjd, han bråkar och sliter i brösten som om dom vore tomma.. Nu kräver han ersättning efter varje amning. Först räckte det med 30 eller kanske 60 ml, men nu behövs 100 - 120 ml. 
Senaste dagarna har jag till och med struntat i att äns försöka ge han bröstet vissa gånger, utan istället flaskan direkt eftersom jag tycker synd om honom som ska måsta ligga och slita, dra och bråka när han bara är hungrig och vill bli mätt fort. 
Men ja.. Fortsätter så här just nu, men vi kommer nog gå över till endast ersättning snart ändå. Typiskt. 
Man känner sig lite misslyckad och otillräcklig  :(

Hur som helst växer han fint, snart fyra veckor gammal, har kommit upp i 50 cm lång och väger 3150 gram ca. (2570g var födelsevikten, om jag inte minns fel) 

Gör ni något speciellt en fredagskväll som denna? 
Tänkte tipsa om ett bra program som går att titta på, på Dailymotion.
The ghost inside my child. 
Har blivit beroende av det nu och det är så jäkla intressant! 
Tror faktiskt att det skulle kunna vara så att våra själar föds på nytt hela tiden fast med utsuddat minne från tidigare liv. 
Eller nåt sånt, jag vet inte. Men ganska intressanta tankar triggas igång här... 
Programmet handlar om barn som minns ett tidigare liv, ofta hur dom dog i det livet och vägen tillbaka in i sin "nya mammas" mage. Verkar som att det ofta är folk som dött i nån form av olycka eller tragedi som föds på nytt (eller så gör alla själar det, men bara att om man har väldigt starka hemska minnen så kanske de sitter kvar i själen som ärr?,) 
som sakt, väldigt intressant att tänka på Iaf, men vet ej vad jag ska tro hehe