friday

Hellu! Och gokväll 

Såg just fångarna på fortet, haha! 🤣

Hade ultraljud igår, 
Bebis följer sin kurva och de kunde inte se/hitta några avvikelser,. Så allting verkar bra. Men bebis är lite mindre den här gången.. Uppskattades väga runt 2300gram igår.. 
Han kommer nog väga just under 3 kg när han föds, men det gör ingenting :)

Ska till barnmorskan på onsdag nästa vecka, och sen på fredag blir det ultraljud igen + träffa läkare. Dom ska fortfarande kolla tillväxten, mäta fostervatten och även undersöka "tappen" och titta om jag har börjat öppna mig. De sa och att dom bara tänker låta mig gå till vecka 41 innan igångsättning, (men det är väl typ normalt?) 

Jag sover inget vidare på nätterna nu., vaknar flera ggr. Måste upp och kissa och dricka vatten. Har mycket konstiga drömmar oxå. 
Har även märkt av att det blir lite kramp i höfterna och låren när jag ligger på sidan och typ håller om ethem.. Så jag hamnar till sist på rygg och då känns det istället tungt att andas.. 
På morgonen är det värst, har så jääävla ont i magen varje morgon nu, kan inte stå rakt. Känns som att man ska explodera! Som att man inte har kissat på en hel dag ungefär.. Så toan blir det absolut första, sen har jag fortfarande ont och känner mig öm i magen ca en timme efteråt. Hatar den känslan! 

Idag fick jag även jätte mycket "knivstick" där nere. Det kom gång på gång under nån halvtimme, skrek till några ggr oxå (haha) 
Kanske fixerade han sig? 
Medans jag tittade på tv nyss kom det lite förvärkar (magen blev hård plus mensvärk) men det är borta nu. 

Jag har typ uppnått alla milstolpar i graviditeten nu, (vecka 38 - eftersom bebis räknas som fullgången nu). Hade dock även satt vecka 40 - för bf.. Men ja.. 
Asså han kan ju komma när som helst nu, idag eller om 4 veckor. Hoppas ju att inte gå över bf så mycket, men det är ju trots allt bebis som bestämmer när han vill ut. 
Drygt att vänta är det Iaf nu. 

Men det känns som att tiden går lite fortare ändå när man har massa kontroller inbokade på veckorna, så det är ju bra :)

Nu blir det iaf att sova snart så man orkar göra något imorgon! 
See yah!