sjukt trött..

Hej

Vaknade idag med världens energi klockan 7 imorse. :) Städa lägenheten, fixade frukost åt barnen. Sen for Miray till dagis och jag passade på att färga håret och duscha. (håret blev bra, jätte blondt nästan vitt. Tanken är att jag ska lägga in en grå nyans snart, därför super blonderar jag nu) 
Sen har jag orkat fixa håret, smink osv. 
Fick sen åka iväg med pojken och hämta miray från dagis eftersom mannen började extra tidigt idag... (och jag snabbhandlade oxå) 
Vi kom hem och fikade.. Sen började min energi långsamt försvinna. 
Asså, bråkiga och skrikandes barn ända från halv 3 tills nu. 
Fixade middag vid fem tiden och försökte hålla ut, blev extremt trött, ögonen orkade knappt vara öppna. 
Jag la båda två nu klockan 6 istället för 8 , asså för jag står verkligen inte ut. 
Hoppas nu bara att det inte blir några problem inatt... 
Vette fan vart denna trötthet kommer ifrån. Om jag her igång en film eller nått nu så kommer jag att somna och det är exakt vad jag ska göra. Tror jag.. 

Gravid vecka 38 idag


Imorse blev oxå min syster mamma! 😄
Typ 10 dagar över bf men nu har dom deras pojke. Och jag svär, han är sååå sööt att jag tom. Brast ut i tårar när jag såg fotot på han! 
Awww! 
Gissa nu om jag längtar efter vår lilla pojke? Saknar den där ny-bebis doften, dom små skisande baby ögonen och de små händerna som rör sig så långsamt och greppar fingret! 
Inte minst närheten, att bara hålla bebisen nära bröstet medan hen somnar.. Aww. 
Sån kärlek 💕

Vi har 3 veckor kvar till bf, men lika bra är det för jag tror att jag behöver ladda upp min energi ordentligt nu så jag orkar med både förlossningen och att sedan komma in snabbt i vardagsrutiner igen,.