vecka 39 - magen börjat sjunka mm

Hellu! 


Vecka 39 är här! Inte länge kvar! 

Jag har ju berättat att jag haft "knivstick" där nere (ilningar), detta har ökat senaste dagarna. Antingen är det nerver som barnet kommer åt eftersom bebisen sjunker längre ner i bäckenet, men det kan oxå bero på att tappen förkortas och mjukas upp. 
Det sticker till helt utan förvarning och man hoppar till lite av den plötsliga smärtan. Detta upprepas nu flera ggr irad och det känns mer intensivt. Dagligen. 
Har oxå fått känslan av att det trycker nedåt, som att någonting ska ramla ut om jag inte kniper ihop med benen. 
Mina flytningar har ändrats, nu är de tunnare, mer vit i färgen och luktar otroligt sött (känner igen lukten från mina tidigare förlossningar, den är speciell). 
Och igår mådde jag as dåligt hela dagen, fick knappt i mig frukost, ingen aptit och kändes hela dagen som att jag behövde spy. 
Sen såg jag på kvällen att magen hade börjat sjunka.. Den ligger lägre och trycker inte på revbenen längre. Men den känns större och tyngre. 


För nån vecka sen (?) och igårkväll ^^

Och sen har jag "kramper" oxå (eller vad man ska säga).. Låren kan kännas som att de låser sig nån sekund ibland. Höfterna oxå. Det är lite besvärligt när det händer, .

Har konstigt nog inga sammandragningar eller förvärkar (mensvärk) eller så över huvud taget? Why? 
Har bara haft några få under hela grav. Tycker det borde ha kommit nu, speciellt dessa veckor men nej. 
Man har ju hört att ibland har kvinnor inte mkt sammandragningar alls, och sen när förlossningen startar så kommer de då istället och växer sig starka direkt (förlossningsvärkarna). Tror det kommer bli så. 

Hur som helst, 
Igår fick jag bara en konstig känsla i kroppen om att något ska hända nu strax, så jag behövde börja med fl väskan. Mitt i natten, haha. Och idag har jag fortsatt med att "boa",
fixa iordning bebis säng, städa överallt så det är rent och fint tills vi kommer hem osv. 
Ethem säger att jag kommer gå över med 10 dagar (för det gör man med pojkar tydligen), men jag tror att han kommer tidigare än så. Typ när som helst. 

Den här veckan kommer ändå gå fort eftersom jag har inbokade kontroller, och då får jag ju veta om det är något på g än eller ej. Sen på söndag fyller jag år! (jag hoppas dock att jag får behålla min födelsedag för mig själv).. 

Aja nog om det. 
Älsklingen började 12 idag och miray är på dagis (hon blir hämtad av morfar så jag slipper göra mig iordning för att hämta henne) chill!  Dricker kaffe nu och mirac sover en stund. Btw så klippte ethem honom imorse, hatar det. Han rakade av allt hår! 
och så går han och kallar honom "zucchini skalle" nu? 
Men grejjen va att han har fått höra att bebisar får mycket bättre och tjockare/starkare hår sen, ifall man rakar bort "babyhåret".
om det stämmer vet jag inte, men jag saknar hans hår nu så jag vill nästan gråta. Fick lov att spara en tofs 😍
Hoppas det växer ut igen snabbt :)

Nu ska det fortsättas städa mm, 
See yah!