Kost & träning

Godkväll bloggen!

Märkt att jag glömt av att blogga lite,
Har så mycket i mitt huvud nu, stress och så mycket att tänka på. 

Jag började med träning för lite över 2 veckor sen. Har aldrig tränat på riktigt förut, bara en dag och sen inte fortsatt. 
Nu tränar jag varje dag, 1 timmes pass. (en vilodag per vecka). 
Det är sjukt svårt, för jag måste vara min egna "lärare". Sätta ihop övningar själv, och dessutom har jag bytt ut min kost. Så mycket av min tid varje dag går åt på att planera dagens och nästa dags träning och måltider, haha!
Men jag njuter av det här! 😊

De första dagarna fick jag såååå mycket träningsvärk, men jag fortsatte ändå. 
Nu, varje gång ett pass är slut (visst, jag får träningsvärk, men jag tycker det är så skönt) så känner jag mig bara så pigg och stark i kroppen! Det blir inte längre att jag känner mig död efteråt och måste vila i soffan, tvärtom vill jag bara hoppa omkring och städa och allt möjligt, vara ännu mer aktiv och känna musklerna jobba mer, mer, mer.

På två veckor kommer inga synliga resultat direkt, det blir ju längre fram. Men man mår verkligen bättre psykiskt och man blir starkare. 

Jag tränar hemma (har inga planer om att börja på gym), men däremot ska jag nog köpa vikter mm, känner att det nästan är för enkelt att jobba endast mot min egna kroppsvikt.

Och kosten är ju oxå viktigt. Äter inte så mycket kött längre (bara kyckling, fisk, köttfärs) sen mycket vegetarisk. Mycket grönsaker, ägg, bönor, mm. 
Försöker undvika bröd, pasta, ris, potatis.. 
Och då har jag även bytt ut pastan osv som vi köper till fullkorn. 

Ingen mer frukostfralla, det blir lätt yoghurt, musli/flingor, ägg osv. 

Mitt långsiktiga mål är att få en så fast och vältränad kropp som jag kan få (utan att se fööör vältränad ut).


Den här tacosåsen har jag kokat ihop själv 😊
Innehåller lök, vitlök, sivri, krossade tomater, vinäger, salt, spiskummin... 


Här är oxå något jag hållt på med idag, 
Har ju sparat massor av recept tidningar, så klipper ut sånt jag vill spara och klistrar in det snyggt i en tom bok så det blir min egna samling av goda recept 😊
Vi var ju på dollarstore i övik.. Då skaffade jag dessa nya marmor sängkläder, är sjuuukt nöjd 😁🥰

Men hörrni, 
Nu ska jag chilla ändå, 
Dagens träning är avklarad, jag har ätit min banan och druckit mitt glas mjölk, nu blir det kaffe och nyheter, sen kanske en film innan sömnen ☕
Trevlig lördag, godnatt på er!