Tisdag

Helluu.. 🌾

Nu var det vÀldigt lÀnge sedan jag bloggade, har bara nÀstan glömt av..
Har gjort massa annat, haft tankarna pĂ„ annat. Är oxĂ„ vĂ€ldigt stressad och fĂ„r alldeles för lite sömn. 
Tayar sover dÄligt, hÄller pÄ att fÄ tÀnder och har lÀrt sig att stÄ sjÀlv och krypa, sÄ han Àr det fart pÄ. Mirac brukar vÀcka upp oss vid 5 tiden, men nu Àr det tayar som vÀcker oss 03 (!!) pÄ natten och vÀgrar somna om, sÄ sista tiden har jag varit uppe sÄ jÀkla lÀnge om dygnen att jag ser levande död ut typ.
Vet inte hur lĂ€nge den hĂ€r perioden kommer att pĂ„gĂ„ men hoppas det snart Ă€r över. 
Har iaf nyss klivit upp (försökte sova ett par timmar efter jag lagt barnen) men mina ögon svider av trötthet fortfarande. 
HĂ€mtade iaf in 2 paket som hade kommit, och det gjorde mig lite gladare 😃


Den "snygga" bajsdrĂ€kten frĂ„n libero, Gratis med hjĂ€lp av kampanjkoder frĂ„n blöjpaket đŸ™ˆđŸ’©


Och frÄn apoteket, ^^.
Aftersun, hudsalva och maxosol tabletter. 
Dessa tabletter ska hjĂ€lpa till med brĂ€nnan. Minns att jag har Ă€tit dom en sommar förut, och jag har aldrig blivit sĂ„ brun igen som jag var dĂ„. SĂ„ nu hoppas jag pĂ„ Ă€nnu mer sol och Ă€nnu mer brĂ€nna 😉

Dagens middag idag:



Det syns knappt vad det Ă€r 🙈 haha, 
Men jag har kokat bulgur med lite grönt (sojabönor, broccoli, haricots verts) och sen duttat över lite hemmagjord sĂ„s som jag gjorde av grön paprika, lök, klick smör, tomatpurĂ©, skvĂ€tt mjölk, salt, koriander & chili. Serverad med lite apelsin & jordgubbar :)
Blev jĂ€ttegott 😉



Dessa bilder Ă€r tagna idag just innan jag Ă„kte och hĂ€mtade barnen frĂ„n förskolan. 

Nu ska jag försöka mig pĂ„ ett lite kortare trĂ€ningspass (för har inte alls mycket energi) och sĂ„ blir det lite tv sĂ€kert innan ethem kommer hem och sover med mig 😍😮