Tisdag

Helluu.. 🌸

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade, har bara nästan glömt av..
Har gjort massa annat, haft tankarna på annat. Är oxå väldigt stressad och får alldeles för lite sömn. 
Tayar sover dåligt, håller på att få tänder och har lärt sig att stå själv och krypa, så han är det fart på. Mirac brukar väcka upp oss vid 5 tiden, men nu är det tayar som väcker oss 03 (!!) på natten och vägrar somna om, så sista tiden har jag varit uppe så jäkla länge om dygnen att jag ser levande död ut typ.
Vet inte hur länge den här perioden kommer att pågå men hoppas det snart är över. 
Har iaf nyss klivit upp (försökte sova ett par timmar efter jag lagt barnen) men mina ögon svider av trötthet fortfarande. 
Hämtade iaf in 2 paket som hade kommit, och det gjorde mig lite gladare 😃


Den "snygga" bajsdräkten från libero, Gratis med hjälp av kampanjkoder från blöjpaket 🙈💩


Och från apoteket, ^^.
Aftersun, hudsalva och maxosol tabletter. 
Dessa tabletter ska hjälpa till med brännan. Minns att jag har ätit dom en sommar förut, och jag har aldrig blivit så brun igen som jag var då. Så nu hoppas jag på ännu mer sol och ännu mer bränna 😉

Dagens middag idag:Det syns knappt vad det är 🙈 haha, 
Men jag har kokat bulgur med lite grönt (sojabönor, broccoli, haricots verts) och sen duttat över lite hemmagjord sås som jag gjorde av grön paprika, lök, klick smör, tomatpuré, skvätt mjölk, salt, koriander & chili. Serverad med lite apelsin & jordgubbar :)
Blev jättegott 😉Dessa bilder är tagna idag just innan jag åkte och hämtade barnen från förskolan. 

Nu ska jag försöka mig på ett lite kortare träningspass (för har inte alls mycket energi) och så blir det lite tv säkert innan ethem kommer hem och sover med mig 😍😴