Onsdag

Godmorgon! 🌾

Idag startade jag dagen med en overnight oat, (kall gröt) som jag gjorde av havregryn, protein milkshake & lite yoghurt. Kryddad med kanel och toppad imorse med upptinade hallon & blÄbÀr och lite frön.


Det blev ju vĂ€ldigt gott, Ă€lskar kanelsmaken. 😊 Åt Ă€ven lite Ă€gg till för extra protein och sĂ„ jag orkar lite lĂ€ngre. 
Är ensam med tayar idag, sĂ„ jag ska passa pĂ„ att "renstĂ€da" & trĂ€na innan jag hĂ€mtar hem barnen frĂ„n dagis. 
IgĂ„r blev kaos... Miray & Mirac tog 2,5 timme att lĂ€gga, dom bara busade. SĂ„ dom somnade till slut vid 8 - halv 9 pĂ„ kvĂ€llen.. 
Normalt brukar mirac somna vid 5 och sova till 5 - 6 pÄ morgonen, Miray frÄn halv 7 till ungefÀr samma..
TÀnkte att eftersom de somnade sÄ sent sÄ skulle de sova lÀngre, men nej. Halv 6 hörde jag hur de var uppe och lekte och gjorde kaos med lÀgenheten.
SĂ„ konsekvenser kommer med allt, tillochmed bara byte av en sĂ€ng đŸ€Ł
(har stor lust att byta tillbaka till spjĂ€lsĂ€ngen men ska inte göra det, fĂ„r hitta en annan lösning) 

MĂ„ste bara berĂ€tta en annan sak.. 
Det Ă€r inte mĂ„nga som vet kanske, men Ă€nda sen jag var 12 - 13 Ă„r sĂ„ har jag alltid rakat bort mina ögonbryn helt och hĂ„llet och bara mĂ„lat dit dem med en penna. 
Varför? För nÀr jag var ung tyckte jag att det gjorde skitont att noppa sÄ jag gav upp och bara anvÀnde rakhyveln. (det var nÄn som hade tipsat mig, kommer ej ihÄg) sen blev jag fast i det dÀr.
MĂ„nga gĂ„nger genom Ă„ren har jag gjort försök till att spara ut mina ögonbryn för att istĂ€llet börja noppa, men har alltid gett upp för att jag inte orkat vĂ€nta, eller att det sett förjĂ€vligt ut. 
Men nu Ă€ntligen bestĂ€mde jag mig igen, sĂ„ nu har jag sparat ut dem i 2 mĂ„nader, noppat flera gĂ„nger (och det gjorde inte ont). 
Är sĂ„ lĂ€ttad, har ju Ă€ntligen ögonbryn.,Ă€ven om de inte syns jĂ€tte mycket. 
Kom ju pĂ„ att man kan fĂ€rga dem vilket jag gjorde för en mĂ„nad sen och de höll i nĂ„gra veckor :) 
Även om jag fĂ€rgar dem regelbundet sĂ„ kĂ€nns det som jag vill fylla i dem ytterligare, iaf nĂ€r jag sminkar mig. 
Men hursomhelst Ă€r jag sĂ„ nöjd, behöver inte se ut som en *jag vet int vad* t.ex pĂ„ stranden eller nĂ€r jag kommer ut ur duschen, eller stiger upp pĂ„ morgonen. Det finns ögonbryn dĂ€r och dom sitter fast!! 😄


Helt osminkad^^

Aja, nu mÄste jag ta tag i stÀdandet, see yah