Day off

Inget jobb blev det idag, så passade på att njuta av dagen tillsammans med älsklingen eftersom barnen ändå var på förskolan 😛
Helt perfekt, nyfallen snö, shoppingrunda och gratis lunch! ⭐️
Hade faktiskt vunnit en gratis måltid på en restaurang som heter kajse varg (ligger på teg), och då passade jag på att prova Lunch buffén där :) 
Husmans och pizza buffé. 


För övrigt har dom lite rolig meny där, man kan ta en utmaning och beställa en 1000g burgare, 500g strips & 500ml läsk😲 vem orkar? 😄

#1 - Anonym

Hej. Varför är dina barn på förskolan om du ocj pappan är lediga?!

#2 - Anonym

Hej. Varför är dina barn på förskolan om du ocj pappan är lediga?!

Svar: Vi är ju inte lediga egentligen, vi båda jobbar.. Och han jobbar även på kvällar. Jag brukar få mitt schema ganska sent, kvällen dagen föra jag ska jobba. I det här fallet fick jag veta samma morgon att jag ej skulle jobba den dagen, och då hade vi redan kört barnen till förskolan. Lite onödigt att hämta hem dem då. Vi betalar ju dessutom för att dom ska gå där, tror ej det skadar.
sevgili

#3 - Anonym

Men förskolan är till för barn när föräldrar jobba oavsett om man betalar avgift eller inte. Är du eller din man hemma, så ska barnen vara hemma..

Svar: Nej, det stämmer inte helt.
Förskolan är också till för att barn ska träffa andra barn och utvecklas.
Jag har varit föräldraledig ("ledig") i flera år, ändå haft de andra barnen på förskolan, halvtid dock. Just för att de ska utvecklas och lära sig vara självständiga. Och det får man.
Tycker du borde kolla upp det om du är osäker
sevgili

#4 - Verre

Markus hade klarat av att äta de haha