Idag är jag hemma förkyld.
Vi får inte jobba när vi har förkylnings symptom, likaså att vi inte jobbar hos kunder som är hemma förkylda.
Min förkylning smög sig på redan i måndags eftermiddag, igår blev det lite mer och idag med lock för öron oxå. Ganska mycket hosta..
Men men, tänkte lägga upp lite bilder och update från senaste veckan (eftersom jag glömt bort bloggen i allt kaos typ).. 🙄
Ethem fyllde ju år i söndags, så vi firade honom. Blev pizza till middag, sen tårta 😊

Inbakad oxfilé..




Tycker absolut att vi ska hjälpa till att stötta alla restauranger som har det jobbigt just nu pga Corona viruset, så vi käkade på frasses här om dagen 😊


Dels oxå pga det är så gott 😍😛
Restaurangen min man jobbar på har även dom väldigt kämpigt, vilket lett till att han har fått lov att gå ner i arbetstid..
Hur som helst, vi gjorde som de flesta andra, drog iväg och storhandlade. (inte direkt bunkra/hamstra, utan typ köpa lite mer än vanligt av det vi tycker om, samt mat med lång hållbarhet.) Det är ju alltid bra att ha hemma iaf när man vill laga nån god mat.


Kanske liite överdrivet ändå om jag tänker efter.. Men så äre.
Btw, angående bananerna 🍌 på bilden ^^ så är det svinn. 10kr för allihop.
Mixade hälften idag och gjorde milkshakes till mig & barnen 😊👍🏼

Japp, även barnen är hemma från förskolan. Tayar har haft diarré, då fick dom andra inte gå heller pga smittorisk.
Dock är tayar (eller nån av de andra) inte sjuka, han har haft den här diarrén länge.. Vi har just slutat ge han ersättning, och håller på att försöka ge han välling istället, och nu idag har det äntligen blivit bättre. 😄
Och dagens middag blev sweet chili kyckling & ris 😊


Provade också att göra en variant av kåldolmar förra veckan, så här blev dom




Det är alltså kokta kålsblad som jag använt mig av. Inuti är det en röra av ris, och en snarlik köttfärssås (köttfärs, lök, tomatpuré, olja, vitlök, kryddor..)
Och sen gratinerat i tomatsås, toppat med ost & persilja 😊

0