Ytliga blodkärl

Helluu🌸

Har nu varit och påbörjat en behandling mot ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet, på en studio här i stan. 
Pga att jag har rosacea så har jag fått ett ganska stort kärl vid sidan av näsan (har haft i flera år nu, ser ut som en kraftigt röd prick) + att det börjat komma som tunna "trådar" på kinderna... 
De använde någon typ av ljus och riktade på områdena och snärtade till. Det var inte skönt, och blev nästan brännskadad. 
Iaf har de på kinderna blivit bättre, och pricken är mindre röd, blivit lite mörkare dock, men oxå allmänt lite mindre. 
Får nu inte utsätta ansiktet för sol på ca 1 månad. 
Kommer behövas 1 - 2 behandlingar till vid näsan, sen ska det oxå försvinna helt 👍🏼Fick med en mask att lägga på ena kinden för det tog lite mer där och blev nästan skadat som sakt, men jag klarade mig nog. Ser jätte bra ut nu 😊


Blev dock lite blå/röd och svullen, men det ska lägga sig. 
Nästa behandling blir om 4 veckor ungefär, inga snabba resultat alltså! 

Har även funderat på att testa botox & fillers, och har nu blivit ganska övertygad om att göra det på samma studio. 
Då är det ju kinderna jag vill lägga mest fokus på, mitt ansikte har blivit så slappt och tappat all volym sedan jag rasat i vikt. 
Men ska ta en sak i taget. 🌺

Angående kaninerna:
Jag tittade till dom på eftermiddagen idag, då levde dom, var varma och kröp omkring på varandra (alltså ganska pigga) De har även fått bättre hud än igår, färgerna syns mer och inte lika skrynkliga. Då antar jag att hon har matat dom nångång då vi inte sett. 
Såg också att när hon varit ute ur buren och hoppat omkring, och sedan återvänder till buren så stoppar hon in huvudet i boet tvärt och bara kontrollerar typ. Så då har hon ju inte övergivit dom iaf, syns ju att hon ändå bryr sig. Lättnad. 
Vi får fortsätta titta till och se hur det går