Torsdag

Hej!

Den här veckan har minsann sprungit iväg snabbt.. Redan torsdag kväll. 😳


Är så himla trött, förstår inte?
Imorse när jag vaknade ville ögonen inte riktigt öppna upp på väldigt länge. Trött på jobbet var jag också... Och nu efter middagen drack jag en kopp kaffe i soffan men "råkade" ändå slumra till en stund, fram till nu 🤨
Vaknade av att tayar hade bajsat och stoppat ner handen i blöjan 😖😫 usch, men såklart ska allt undersökas i den åldern (de andra 2 har ju gjort samma sak i den åldern).
Inser att jag kanske måste vabba imorgon, för det var diarré (plus att han är snorig nu). 
Har skickat ett meddelande till älsklingen för att höra om vem som kan vabba.

Halvfärdiga naglar har jag oxå... Började arbeta med dom igår, inte det lättaste på sig själv. Blir inte lika perfekt som jag tänkt mig.. Iaf inte på höger handen, (går inge bra att jobba med vänster hand när jag är högerhänt)
Planen var iaf att göra färdigt dom idag, har bara kvar att bygga på dom lite och färg/glitter/dekor (alltså det roligaste! 😊), men vet inte om jag orkar. Har tappat humöret och är ju bara trött..
Men har mycket nya färger/dekorationer att använda, spännande. 

Min hud i ansiktet mår inte heller bra just nu, vilket tär på min självkänsla.. 
Alltid vid vår blir det såhär, huden i ansiktet får typ en shock av solljuset som kommer och jag får fullt av rosacea utslag och rodnad. Trots att jag smörjer med min kräm och är ännu nogare med rengöring och återfuktar så går det åt h-vete. 
Är som att "super krämen" inte funkar längre. 
Funderar på att testa någon ny kräm/gel eller behandling mot det här, men dyrt är det och finns ingen garanti att det äns funkar... 
Just nu avskyr jag bara när solen är framme, det får gärna vara mulet och regnväder istället. 

* tillägger bara att bilden jag la upp är i svart/vit och har filter, därför kan man inte se mina utslag 🙈👍🏼

Men har ni nåt tips kring hudvård/torr hy & rosacea, så lämna gärna en kommentar 😊