Covid-19 symptom ont i huvudet

Helluu!!

Mannen har fått covid-19, det blev bekräftat igår. Han har hög feber, frossa, ingen aptit, känner sig överkörd av lastbil osv.. Även för nästan en vecka sen började han få nåt som liknade ögoninflammation (blev grusig och kladdig i ögonen).
Nu idag är smak och lukt borta för han. 
Smittskyddet ringde ju igår och sa att nu blir hela familjen hemma i karantän 7 dagar. Och även jag borde testa mig, men inte föräns på måndag.
Såklart är det ganska självklart att jag oxå är smittad, vi lever ju ihop, sover i samma säng och är väldigt nära konstant. 
Jag har inte så mycket symptom som han, än iaf.
Igår hade jag huvudvärk hela dagen, det har fortsatt lite idag oxå, även nackspärr. Vaknade även imorse med svullnad i halsen, massa grus och kladd i ögonen, och nu har jag bara en äcklig smak i munnen/lukt i näsan typ som inte försvinner, inte äns av att borsta tänderna. Vet inte hur man ska beskriva det? Ruttet typ? 🤔🤮 Men jag känner andra smaker och lukter ändå iaf.
Går bara runt här hemma nu och inväntar ifall det kommer några fler symptom...
Är rädd att bli lika dålig som han, flera dagar med sån frossa och feber... Tycker synd om han 😔

Barnen verkar vara helt friska iaf, men såklart uttråkade för att vi ej går ut. 
Lät dom baka chokladbollar nyss iaf 😊


Och som tur var så kom mina föräldrar hit igår och hade handlat åt oss, lämnade det utanför dörren. Så kan ju alltid laga något gott till middag, och sen ha lite fredagsmys vid tvn. 

Är det någon av er som har haft covid-19? 
Hur länge var ni sjuka/när blev ni utan symptom och vad hade ni för symptom, hur började det? Någon annan som även fått nåt som liknar ögoninflammation i samband??