Ny vecka!

Hej bloggen! 🌾

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade.
Men det har inte hĂ€nt jĂ€tte mycket heller. 
Förra veckan var rÀtt mycket pÄ jobbet, gjorde heltid. Brukar annars vara runt 50/75%..
Sen har jag bara mÄtt psykiskt dÄligt.. Har sÄ mycket stress runtomkring mig, barnen suger energi, har "nagelföretaget" att hÄlla igÄng och allt vardagligt.
Det jobbigaste Ă€r bara att jag har struntat i att ta hand om mig sjĂ€lv. 
Kommer aldrig in i nÄgra rutiner, trÀningen hinns inte med, kosten hinns inte att tÀnka pÄ och min egen hÀlsa.
Min rosacea har brytit ut sĂ„ mycket att krĂ€men inte hjĂ€lper lĂ€ngre, Ă€r röd och knottrig hela tiden, gĂ„r inte att dölja med smink och vill fan inte gĂ„ ut. 
Men nu tyckte jag att det var dax att ta tag i saker.
Har bestÀllt 3 olika krÀmer mot rosacea/hudrodnad (antiredness) sÄ jag hoppas att jag kan fÄ bukt pÄ skiten.

MĂ„r faktiskt mycket bĂ€ttre nu Ă€n för en timme sen.. Bara tanken av att jag tar ett steg och gör nĂ„nting Ă€n Ă„ bara sitta och se pĂ„ hur jag förfaller. Haha 😊

Har en lĂ„ng arbetsvecka igen framför mig, men lönen lĂ€r ju bli bra. đŸ‘đŸŒ

Har missat att lĂ€gga ut bilder pĂ„ nagel set jag gjort oxĂ„ (fokuserar ju mest pĂ„ instagram och Facebook) men tĂ€nkte visa Ă€ndĂ„, blev sĂ„ stolt och nöjd đŸ€©


Ett nytt set, lite lÀngre modell, byggda med mallar.



Ett pÄfyllnadsjobb, hon hade tydlig utvÀxt. Samma fÀrg blev det igen, fast med nÄgra glitter naglar.



PÄfyllning pÄ mig sjÀlv! Dessa Àr jag sÄ jÀvla nöjd med, sÄ mycket snyggare i verkligheten Àn pÄ bild. Lyser neon av dom

Ni ska veta att jag Ängrar verkligen inte att jag gick och utbildade mig. Det Àr det roligaste jag vet att fÄ sitta och göra fina naglar & hÀnder pÄ folk!
Och hela grejen med att ha eget, att fÄ planera och bestÀmma arbetstiden sjÀlv, fixa med marknadsföringen, kundbokningar osv, det Àr sÄ kul. Att ha nÄgonting meningsfullt att göra, dÀr man vet att man hjÀlper andra att bli glad och nöjd.


Nu ska jag göra lite veckoplanering + har nĂ„gra kunder att boka in. Ska oxĂ„ utforma/designa ett typ "reklam blad" och skicka till utskrift.
Har Ă€ven bestĂ€llt visitkort och presentkort, sĂ„ snart kommer man att kunna köpa presentkort hos mig, yeey! ⭐
Funderar Ă€ven pĂ„ lojalitetskort, ni vet sĂ„nna dĂ€r dĂ„ man fĂ„r en stĂ€mpel i vid varje besök, och nĂ€r man kommit upp i ett visst antal sĂ„ fĂ„r man 50% av eller gratis nĂ€sta behandling. 
Skulle ju vara en kul grej 😊

Och ja, har eventuellt lite kvÀlls kunder i veckan, men jag ska fan ta tag i trÀningen och kosten under veckan. Det mÄste liksom ske en förÀndring nu sÄ att jag kan börja mÄ bÀttre.

Det var allt just nu, fĂ„r uppdatera om hur det gĂ„r för mig i veckan 😃