Ny vecka!

Hej bloggen! 🌸

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade.
Men det har inte hänt jätte mycket heller. 
Förra veckan var rätt mycket på jobbet, gjorde heltid. Brukar annars vara runt 50/75%..
Sen har jag bara mått psykiskt dåligt.. Har så mycket stress runtomkring mig, barnen suger energi, har "nagelföretaget" att hålla igång och allt vardagligt.
Det jobbigaste är bara att jag har struntat i att ta hand om mig själv. 
Kommer aldrig in i några rutiner, träningen hinns inte med, kosten hinns inte att tänka på och min egen hälsa.
Min rosacea har brytit ut så mycket att krämen inte hjälper längre, är röd och knottrig hela tiden, går inte att dölja med smink och vill fan inte gå ut. 
Men nu tyckte jag att det var dax att ta tag i saker.
Har beställt 3 olika krämer mot rosacea/hudrodnad (antiredness) så jag hoppas att jag kan få bukt på skiten.

Mår faktiskt mycket bättre nu än för en timme sen.. Bara tanken av att jag tar ett steg och gör nånting än å bara sitta och se på hur jag förfaller. Haha 😊

Har en lång arbetsvecka igen framför mig, men lönen lär ju bli bra. 👍🏼

Har missat att lägga ut bilder på nagel set jag gjort oxå (fokuserar ju mest på instagram och Facebook) men tänkte visa ändå, blev så stolt och nöjd 🤩


Ett nytt set, lite längre modell, byggda med mallar.Ett påfyllnadsjobb, hon hade tydlig utväxt. Samma färg blev det igen, fast med några glitter naglar.Påfyllning på mig själv! Dessa är jag så jävla nöjd med, så mycket snyggare i verkligheten än på bild. Lyser neon av dom

Ni ska veta att jag ångrar verkligen inte att jag gick och utbildade mig. Det är det roligaste jag vet att få sitta och göra fina naglar & händer på folk!
Och hela grejen med att ha eget, att få planera och bestämma arbetstiden själv, fixa med marknadsföringen, kundbokningar osv, det är så kul. Att ha någonting meningsfullt att göra, där man vet att man hjälper andra att bli glad och nöjd.


Nu ska jag göra lite veckoplanering + har några kunder att boka in. Ska oxå utforma/designa ett typ "reklam blad" och skicka till utskrift.
Har även beställt visitkort och presentkort, så snart kommer man att kunna köpa presentkort hos mig, yeey! ⭐️
Funderar även på lojalitetskort, ni vet sånna där då man får en stämpel i vid varje besök, och när man kommit upp i ett visst antal så får man 50% av eller gratis nästa behandling. 
Skulle ju vara en kul grej 😊

Och ja, har eventuellt lite kvälls kunder i veckan, men jag ska fan ta tag i träningen och kosten under veckan. Det måste liksom ske en förändring nu så att jag kan börja må bättre.

Det var allt just nu, får uppdatera om hur det går för mig i veckan 😃