05 december 2022

Helluu!

Tänkte uppdatera lite nu igen 😊

Har jobbat på hotellet idag, även igår.
Blir inte så många pass per vecka, mellan 12 - 18 timmar totalt. Dessutom kommer det lugna ner sig ännu mer längre fram i december till mitten på januari ungefär.
Men det är skönt att vara ledig också, så man hinner med annat.
Nästa pass jag ska ha blir på lördag, så innan dess är det lite saker jag ska hinna med i veckan:
Har bokat tid för konsultation imorgon på en "ny" salong som jag inte testat. (Man måste ha en konsultation minst 48 timmar innan bokad tid, om man börjar på ny salong för injektioner).
Så då ska jag passa på att boka tid på torsdag för botox där, och det kanske även blir att fylla på fillers i läpparna, vi får se 😊
Jag måste också få tag på en person angående ett jobb jag sökt, ska försöka mejla henne ikväll eller imorgon. Vi skulle nämligen ha intervju, men har inte hört något mer nu på en vecka så börjar bli lite orolig..
Måste också göra klart och skicka in aktivitetsrapporten.
Sen har jag en bokad tid på vårdcentralen på fredag, ska äntligen få kolla upp min fot! Jag har hallux valgus på ena foten (det har bildats en knöl vid stortån och själva tån har vinklats innåt), gör ont som fan, kan knappt ha skor. Så jag hoppas på en operation för inget annat hjälper.
Har också massa julklappar som jag ska passa på att slå in och göra i ordning i veckan.
Det behövs en storstädning här hemma + att jag ska börja planera och baka massa julbak (godis, kakor  lussebullar, osv) så behöver nog iväg å handla ingredienser till detta också.
Och såklart fortsätta jaga julklappar, det är ju typ det viktigaste^^
Just de! Måste färga håret igen också. Det gråa går ur så fort, men snyggt är det.
Sen har jag fått hem lilly nails lashlift set som jag vill testa, både på mig själv och nån "försöks kanin" 🤭. Fixa brynen i samma veva då också, browlift och färga dom. Det blir så snyggt och fräscht 😊

Btw så har jag testat ett nytt system för att göra gelé naglar som funkar suuuuuper bra och går så snabbt! Ska absolut fortsätta med detta, för det blir mindre filande och mindre tid för kunder att sitta, men lika bra resultat (kanske bättre tillochmed?)


Gjorde dessa i torsdags, ah ni ser ju själv, helt jävla perfekt. Har även jobbat med dessa och slagit i naglarna (gjorde lite ont) men inget släpp 😱 i normala fall brukar gelenaglar släppa lite när man slår i den så pass hårt jag gjorde, men finns inte en skråma, ingenting. De sitter som berget.
Kanske borde boka in lite kunder? Funderar på att sänka priset december ut, det brukar locka lite nya kunder. Och samtidigt kan jag öva på denna metod 😃
Vad tycker ni skulle vara ett rimligt pris på gelenaglar? (Alltså kampanjpris?)
Just nu har jag 650kr nytt set (det är ändå ganska billigt) men har sett att salongen i avion är billigast i Umeå typ och tar 500kr/set,..Är fortfarande besatt av rosa, som jag skrev i ett tidigare inlägg...🌸