Uppdaterad resplan + sjuk

Godmorgon!
Är medveten om att klockan är 12, men har vilat fram tills nu.
Är hemma med bihåleinflammation, inte alls roligt. Dör av värken i käkarna 😭
Men men, sånt är livet, bara att härda igenom och invänta att det släpper. 
Breakfast/lunch right now:Vi har iaf uppdaterat vår resplan sen sist, denna rutt ska vi åka;Genom Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Serbien, Bulgarien, Turkiet. 

Mellan umeå och Trelleborg tar det ca 14 timmar, då kommer vi "plussa på" med några timmar så vi kan ta lite små stop på vägen, men ändå timea in färjan som går 23.55 på kvällen. Jag gissar att vi ska åka hem ifrån vid 03.00 på natten samma dag. 

Färjan från Trelleborg till rostock i Tyskland tar ca 6,5 timme. Under den tiden kommer vi sova förmodligen. 
Och när vi är framme i Tyskland så måste vi äta frukost nånstans.. Och sen köra raka sträckan till Budapest i Ungern (där har vi bokat hotell en natt). Streckan tar 11 timmar att köra, men samma här att vi nog kommer ta lite stop och så. Men vi har fram till 23 på oss att checka in. (annars kan man ringa hotellet och säga att man blir senare så löser dom det). 
Frukost ingår, så direkt efter frukosten dagen efter åker vi sträckan till Edirne, den tar 12 timmar. + stop på vägen och så, men vi är nog framme på kvällen nån gång. 
Tanken är att ta in på hotell där också, men det har vi inte bokat än. 
Vi har ju internet i mobilerna under tiden vi kör i Europa, så man kan ju boka hotell under tiden vi kör. Om det är så att vi inte orkar, så kan vi ju stanna en extra natt i Bulgarien också t.ex.
Sista sträckan från Edirne till konya tar ca 10 timmar, + stop på vägen. 

Vi ska åka nu i slutet på juni, och kommer hem typ i början på augusti. 
Har fixat det mesta, försäkringar, grönt kort, blanketter som behövs, passen, dekal till bilen, takbox så vi kan packa mer, bilen är fixad (bara besiktning kvar), eu-kort, mm. 
Har till och med fixat bogserlina, reflexvästar, förstahjälpen kit och brandsläckare i bilen, eftersom det är lag på det i många länder som kan ge höga böter om man inte har. 

Det som oroar mig mest är att köra genom Serbien, har hört att folk ofta blir stoppade där och måste betala pengar hit och dit. Man blir lurad av (poliserna) typ. Och man får inte ha mer än 2 pack cigg hörde jag också, då tar dom dem. Inte heller mycket kontanter... 
Jaja, vi ser väl. Vill iaf inte bli lurad. Som tur är kommer vi köra genom det landet under dagtid, och inte kvällstid, vilket känns lite tryggare. 

Snart börjar pack hysterin... Hehe. 🙃
Typ 3 veckor kvar bara 🙈 omg... 🤩


#1 - finamaria.webblogg.se

Hoppas att du får en fin dag 🥰