rese planer

Helloo!!

Nu håller vi på att planera Turkiet (europa) resan för fullt! 
Först kommer vi åka härifrån ner till Trelleborg, det kommer ta en dag. Och när vi väl är där, så ska vi på en nattfärja över till Tyskland. Där har vi en hytt vi kan sova i, tror vi kommer fram på morgonen dagen efter i rostock.
Sen ska vi direkt köra vidare, och nästa stop blir i österrike. Där ska vi checka in på hotell under natten. Dagen efter blir att köra näst sista sträckan hela dagen, och komma fram till den turkiska gränsen. I staden edirne checkar vi in på hotell igen. Och dagen efter det kör vi vidare till cihanbeyli, Konya. 
Så det kommer ta ca 4 och en halv dag att resa dit med bil. (Sen kan det ju såklart hända saker på vägen och ta längre tid osv ,men det tar vi då, ingen brådska)
Hur som helst, start datum är satt, färjan är bokad.
Vi ska ha "rese planerings möte" med de andra på söndag och planera och boka hotell som vi ska stanna på.(hittade faktiskt massor av billiga, runt 5 - 800kr per natt för hela familjen + frukostbuffe , i både österrike och edirne.)


Väl i Turkiet så lär vi stanna i landet ca en månad. Vi ska hälsa på mannens släkt och bo hos dom, men också besöka många olika platser, sevärdheter och såklart semestra på bra hotell kring antalya kusten 🙂
Vi planerar inte så mycket kring det. Eftersom vi har bil, så kan vi åka vart vi vill, när vi känner för det. Så vi kommer nog komma på platser eftersom.

Sen på hemvägen åker vi med samma familj igen som hit. Vi kommer mötas och planera väg osv Sen. Kanske att vi vill ta en annan väg hem, typ förbi Grekland och Italien och stanna där lite? Finns så mycket möjligheter. Men spännande blir det!
Kommer uppdatera min Instagram och story där med videos och bilder under hela resvägen och resan, ska bli så kul 🙂

Vill ni följa oss under resan så heter jag sevgiilii på Instagram.