12 November 2022, något oplanerat..

Hej!

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig...😅
I mitt förra inlägg skrev jag om mina planer för att öppna eget..Riktigt dit har jag inte kommit än.
Jag tar kunder ibland, mest nagelförlängningar, men det är bara extrajobb. Har en bokföringstjänst, cool company, som jag använder mig av tillsvidare.
Det är inte lätt i den här branschen, man måste skaffa kunder på egen hand och man behöver MYCKET kunder för att det ska gå runt.
Det har jag inte, det kommer nån då och då, så det blir nog bäst att bara ha det här som extra just nu.Så jag bestämde mig för att söka jobb istället.
Om jag har jobb så har jag iaf en stående säker inkomst varje månad, så blir skönhetsbehandlingar bara ett plus i kanten.
Genom lite kontakter så fick jag komma på en snabb intervju i tisdags, därefter har jag provjobbat både i torsdags och igår (fredag).
Och det har gått bra. Chefen ska skriva kontrakt nu, det blir antingen extrajobb eller 50% + mertid.
Min nya arbetsplats är Comfort hotell winn här i Umeå, tjänsten är som house keeping. (Alltså hotellrumsstädare).
Jag tycker att det är jätte roligt 😁
Det är inte lika slitigt, stressigt, äckligt som mitt gamla städjobb. Detta är 10000 gånger fräschare.
Man liksom går och byter sängkläder, bäddar sängar, byter ut handdukar, glas osv, tömmer sopor och lite damtorkning och golven. Ganska simpelt.
Men det ska göras många rum på ett arbetspass, så såklart måste man ta i och vara snabb här också 🙂
Typ det bästa med jobbet är att jag får ha mina egna kläder, behöver inga tryckta arbetskläder. Ska bara se hel och ren ut, hellre mörka kläder framför ljusa (ifall man råkar smutsa ner sig så det inte syns lika mycket).

Och en annan bra grej är att ethem jobbar i restaurangen bredvid, haha! Dom serverar ju hotellfrukosten där, liksom samarbetar, sen har dom egen brunch och annan mat. 
Så där kan jag käka lunch om jag vill. Har 30% rabatt dessutom.👍 
Och det är bra för att vi kan ju samåka till stan eftersom vi börjar samtidigt ungefär. Iaf vissa dagar..Men vet att jag behöver skaffa ett busskort också.
Arbetskamraterna är också väldigt snälla och roliga, så har ingen som helst ångest eller något över att åka dit och jobba. Ett helt perfekt jobb för mig! 😄

En väldigt mysig arbetsplats 😍

Så nu tänker jag bara köra på där, och de dagar jag inte jobbar så hinner jag göra annat 😄 tex ta kunder här hemma. 
Idag och imorgon är jag iaf ledig, mannen jobbar. Men ska försöka hitta på något med barnen idag. Dessutom behövs huset städas...
Och imorgon ska vi fira farsdag så det blir en tur till gammelmormor och gammelmorfar och fika/äta nåt och umgås allihop.

Senaste nagelförlängningar jag gjort ^^

Halloween...


Har ju klippt mig korthårig, men trivs bäst i långt hår så älskar att använda hårförlängning. Och jag tycker att jag passar i grått hår, så snyggt!My birthday 🙃
Sorry för alla mat-bilder.. Älskar mat, och att laga mat. Är tänkt som inspiration till er 🙃


Lite av alla bilder från vår lååånga semester...
Mer bilder och videos hittar ni på min instagram: sevgiilii
Var ju verkligen världens bästa semester, det måste vi göra om, helst nästa sommar 😁
Om vi jobbar jävel och sparar pengar så 🙃