07-09/2022 - onsdag


Hey guys!

Har inte uppdaterat något på hela semestern här,hehe.
Men vi var ju i Turkiet och reste genom Europa dit med bil, gick jätte bra och längtar tillbaks...
Nu har vi varit hemma ca en månad.
Vill ni se material från resan så får ni gå in på min Instagram och kolla in mina highlights där 😃
@sevgiilii

Nu börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv.

Efter att vi kom tillbaks från semestern så bestämde jag mig för att säga upp mig från jobbet, vilket jag gjorde. Så nu har jag jobbat min sista månad som städare på det företaget. Blev ca 3 år totalt 🤝💪
Men det är dags för mig att gå vidare.
Jag vill bli egen företagare, och nu tänker jag satsa på det jag är bra på, naglar och andra skönhetsbehandlingar!Har lagt ner mycket jobb, tid och pengar på detta nu.
Så det är dags för en öppning snart 😀
Inväntar en massa beställningar som jag gjort med material, ska uppdatera prislistor och sånt och fixa massa annat, men det är bara kul 😃
Längtar efter att få sätta igång med mina kunder.
Kommer bl.a erbjuda nagelförlängning, manikyrer, gelpolish, förstärkning, spraytan/bronzing, paraffinbad, lashlift och färgning av fransar & bryn (eventuellt browlift, med lite mer övning först).
Och jag hoppas på att kunna erbjuda även fransförlängningar senare 😃

Klart att det är kul med en egen salong att sköta om också, och föra kundregister, och allt annat som har med företag att göra. Dock är det ju ganska litet,men vi hoppas på det bästa.

Har bytt namn på instagram, heter nu @beautybyvikky
Så ni vet och kan hitta mig 😉

Sen funderar jag på att sluta blogga helt, vill börja med youtube istället, mycket roligare. Och vara aktiv på instagram.

Har även en till sak på g, som har med försäljning att göra, men detaljer och annat planeras fortfarande så kan inte avslöja något mer än så.

Just wish me luck,
Och jag hoppas att ni tittar in och följer mig på insta osv istället 😃😗