Monday - jobb erbjudande

Helluuu!

Helgen bjöd på sol och massa skoj 😄
Vi var på Västerbottens museum i lördags och barnen tyckte det var spännande.


Fanns mycket att se, men roligast tyckte dom nog var att krypa igenom den lilla tunneln.
Sen hälsade vi på min mormor och lunchade där 😊
Sen for vi förbi min mamma och pappa. For en sväng på expo, sedan willys och handlade mat och sen tillbaka till dom och bestämde oss för att grilla 😊


Så det blev grill-premiär i helgen. (Dock försvann solen då vi tänt grillen, typiskt)
Kvällen bjöd på regn, och vi myste hemma i soffan och kollade på fångarna på fortet.

I söndags chillade vi mest, städade uteplatserna lite och for och hälsade på mina föräldrar igen, hjälpte dom att skotta rent altanen och dra fram utemöblerna 😄 bra och varmt, soligt väder hade vi då.
Sen blev det hämt pizza.. 
Blev kanske för mycket "skräpmat" i helgen, det känns..
Men nu ska jag tillbaka in i bra rutiner, även med maten.

Var på jobbet imorse och jobbade mina 4 timmar, sen fick jag ett samtal från företaget jag jobbar på, (en annan enhets chef), som hade blivit tipsad om mig, så hon erbjöd mig jobb helt enkelt.
Hon vet att jag har min halvtid fram till den 25:e, men sa att det går bra att jag börjar nu på onsdag på halvtid på det andra stället, och sen efter den 25 heltid på det stället bara.
Alltså, jag kommer jobba 6 till 10 på skolan, ha lunch till 10.30, och börja på det andra stället direkt efter lunch, fram till 14.30. Så det blir ju heltid frånochmed onsdag nu 😊 yeeey!
Dock ligger det andra stället i centrum, så försöker lösa hur jag ska göra med parkering för det är fett dyrt att parkera där överallt... Men, men..
Det här är också ett vikariat, på ca 5-6 veckor sa hon. Men det går framåt iaf och det känns bra 😊 jag hoppas de erbjuder en tillsvidare anställning sen på heltid, då blir jag hel nöjd.

Hoppas ni haft en bra start på denna vecka!🌺
See yah